Вчетвъртък Доналд Тръмп реагира  предпазливо, когато беше попитан в радиоинтервю

...
Вчетвъртък Доналд Тръмп реагира  предпазливо, когато беше попитан в радиоинтервю
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е най-корумпираният и некомпетентен президент, който някога сме имали

В четвъртък Доналд Тръмп реагира  внимателно, когато беше запитан в радиоинтервю дали " към момента е на 100% с Израел " след изявлението му предишния месец, в което предизвести еврейската страна да " довърши " войната си против " Хамас " в линията Газа, осведоми " Ню Йорк пост ".

" Трябва да се върнете към нормалността и мира. Целият свят се взривява с този идиотски президент, който имаме ", сподели 77-годишният някогашен президент пред консервативния радиоводещ Хю Хюит.

" Той е глупак. Той е най-глупавият президент, който в миналото сме имали. Той е най-корумпираният и най-некомпетентният. И е най-лошият президент, който в миналото сме имали, в пъти повече ", добави Тръмп за противника си на изборите. " Ако съберете 10-те най-лоши президенти в историята, те не са нанесли вредите, които нанесе този човек ".

" Все още ли сте 100% с Израел? ", попита  Хюит. " И какъв е съветът Ви към [израелския министър-председател Бенямин] Нетаняху с изключение на " Приключете с това бързо "? "

President Trump to on Joe Biden: " He is the dumbest we ever had, he is the most corrupt, and he's the most incompetent. " via
— Mike Demarest (@Mike_Demarest)
" Е, това е целият съвет, който можете да дадете ", отговори Тръмп. " Имам поради, че това е съветът. Трябва да приключите с това и да се върнете към нормалността ".

Бившият президент добави, че " не съм сигурен, че ми харесва методът, по който " Израел организира офанзивата си и ръководи световната реакция.

" Трябва да постигнеш победа, а това лишава доста време ", сподели той. " И другото нещо, което ненавиждам, е, че те непрекъснато пускат записи. Всяка вечер пускат записи на падаща постройка. Не би трябвало да пускат такива записи. Правят го, по тази причина губят пиар войната. Те, Израел безусловно губи пиар войната. "

След като се отдръпна от Белия дом, Тръмп се отдръпна от Нетаняху, оплаквайки се, че той " ни е разочаровал ", като е признал успеха на Байдън на изборите през 2020 година, отбелязва " Ню Йорк пост ".

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР